Transport si retururi

Transport si retururi

HAINECATEI.RO (hainecatei.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Posta Romana, Livrare in 3-5 zile, 10 RON
  • Urgent Curier, Livrare in 1-2 zile, 18,50 RON

Cum se preia comanda?

Comenzile se proceseaza in intervalul de lucru 10:00-19:00 L- V si sambata intre 10:00-18:00, noi o luam in prelucrare iar dvs puteti verifica acest lucru prin codul pe care-l primiti prin email, odata cu confirmarea automata a comenzii dvs.

Cum se face livrarea?

Livrarea in tara se face in sistem ramburs, prin Urgent Curier sau Posta Romana.

 

Coletul va fi expediat in 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii, iar acesta va ajunge la oficiul postal corespunzator adresei dvs in cca 3 zile lucratoare. Veti fi instiintat de sosirea coletului printr-un aviz, de aceea va rugam sa verificati cutia postala, iar daca in termen de 5 zile de la plasarea comenzii nu ati primit inca nici o instiintare, va recomandam sa mergeti direct la oficiul postal de care apartineti pentru ridicarea pachetului.

De asemenea daca bifati livrare prin posta e important ca numele si adresa de livrare sa coincida cu datele din buletinul de identitate, altfel riscati sa nu puteti ridica coletul.

In cazul in care in buletin aveti o alta adresa decat cea unde vreti sa primiti coletul prin posta, recomandam sa scrieti in notele comenzii si vom expedia coletul la Post restant, catre oficiul de care apartineti.

Prin curierat chiar daca costa putin mai mult e mult mai rapid, mai simplu, mai sigur si va este livrat direct acasa/la serviciu. Noi recomandam curierul.

Comenzile de produse disponibile cu precomanda sau stoc limitat

Comenzile ce contin produse disponibile cu precomanda pot fi confirmate dupa 1-2 zile, dupa verificarea stocului.

Pot beneficia de transport gratuit?

La comenzi de hainute de peste 300 Ron asiguram transport gratuit oriunde in tara.

 

Cum se face plata?

Plata se face in sistem ramburs (se plateste atunci cand se ridica coletul).

 

Se pot returna produsele?

- Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
- Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit, iar in cazul produselor sigilate, acestea sa fie nedesfacute)
- Clientul are obligatia de a anunta un reprezentant al societatii pentru a stabili modalitatea de returnare.
- In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Pentru orice nelamurire, sugestie sau nemultumire va rugam  sa ne contactati

http://www.hainecatei.ro/contact sau telefonic la  0747132114.

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?